E. A. Arlind Invitiational, som opprinnelig var tenkt som et arrangement for å samle noen gamle venner som så hverandre altfor sjelden, har vokst seg stadig større.

I år har vi krysset punktet hvor turneringen ikke lenger lar seg arrangere utelukkende på Tjøme Golfklubb. Dette er den primære årsaken til at banketten derfor finner sted på Mellom Rød Gård, en liten slice med driveren fra rangen og hull 5. Deres fantastiske selskapslokaler har mer enn dobbelt så stor kapasitet som TPC Tjøme GCC’s ellers flotte klubbhus.

At vi nå har plass til langt flere gjester på banketten gjør at vi kan øke antall spillere, og går for «stinn brakke» i 2015. Den som tar «Bøtta» i år kan virkelig gå med hodet hevet. Det vil være en prestasjon av de sjeldne!

Som du sikkert har sett har også prisen gått noe opp fra i fjor. Dette skyldes naturligvis at kostnadene også har gått opp. Enkelt sagt fordeler de seg på kr 300,- som går direkte til Mellom Rød Gård og dekker scorekortpils, mat, drikke til maten, leie av lokale og personale, samt rengjøring. De resterende 190 kronene dekker live scoring, premier, skjenkebevilling, teknisk utstyr og andre ting. Som alle år tidligere regner vi også i år med at arrangementet vil være et tapsprosjekt. (Uten at vi synes det er noe mindre artig av den grunn…)

Vi ses i september!