Vår amatør (første faktisk!) Casper Bjurhult Kennedy, er i fantomform for tiden. Bildet her viser plaketten han ble høytidelig overrakt fra Oslo Golfklubb, da han som den første i histiorien fikk hole in one på hull 7 (par 4) i en stor juniorturnering  på Bogstad for noen uker siden.
Denne imponerende prestasjonen til tross, Casper er fortsatt den samme «gamle». Han sover med putteren ved siden av seg, og vil stadig ikke legge seg før han har sett minst seks instruksjonsvideoer med David Leadbetter på Youtube.

-Og han er overhodet ikke blitt cocky. Hans far, Kenneth Kennedy, kunne stolt fortelle at han fremdeles fikk gå først på badet om morgenen (bare han la frem Caspers badekåpe), og at junior til og med lot han kjøre ham helt frem til skoleporten, så lenge Casper fikk sitte alene til høyre i baksetet. Og så lenge far brukte sjåførlue da.

Luen Kenneth er å se med hver morgen når det ikke er skolefri.

Luen Kenneth er å se med hver morgen når det ikke er skolefri.

Caspers mor, Nils Bjurhult, ønsket ikke å uttale seg i sakens anledning.

Uansett, E. A. Arlind Invitational gratulerer Tjømes store sønn med sin utrolige golf. Godt gjort!

Vi vil samtidig rette en takk til Nøtterøy Golfklubb, som forstod E.A.A.I’s nasjonale betydning, og derfor utsatte klubbmesterskapet til helgen etter. Dette så Casper Bjurhult Kennedy fikk delta i begge turneringer.