Ingmar Ellefsen med kanonrunde

Han har fått noe å tygge på nå, godeste Ingmar Ellefsen. Under en treningsrunde på Skoger i Drammen her om dagen satt alle køllene i bagen, og han spilte banen med 43 poeng som resultat.

Gratulerer med nytt handicap etter en gnistrende god runde Ingmar! -Men du har neimen ikke gjort det enkelt for deg selv, ettersom du mister fire tildelte slag ved E. A. Arlind Invitational 2014.

Yr melder flau til svak vind, lettskyet og 17 grader

Riktignok skal det være litt kjøligere på morgenkvisten, men det ser ut som  E.A.A.I. kan spilles i kortbukser i år.
Noe som kan bli en utfordring, og som spillerne bør være oppmerksomme på, er den lave høstsolen kombinert med vått løv på bakken. Det vil mange steder være tilnærmet umulig å finne ballen hvis man ikke vet nøyaktig hvor man skal lete. Da er det nevnt…

Gisle Gisholt, god nok for topp 10?

Vår nye landsmann Gisle Gisholt har gått noen runder som herre i det siste, og senest i går scoret han 32 poeng (han hadde 18 poeng ut). Det er ikke umulig at flere av de etablerte spillerne vil få seg en overraskelse på lørdag hvis Gisle fortsetter storspillet…

Morten Hefte har justert litt på svingen, vil det hjelpe?

Under klubbmesterskapet tidligere i sommer ble det observert at sterke Hefte har gjort en liten endring på svingen sin. Er det det som skal til for å bringe ham til topps i E.A.A.I i år? (Se paparazzibildet under for en studium av endringen.)

Morten Hefte lar ingenting være uprøvd i jakten på den perfekte golfsving!

Morten Hefte lar ingenting være uprøvd i jakten på den perfekte golfsving!