• Vår første champion; Jan Åge Neslow, påstår han er «svimmel i halsen», og prioriterer kurbad i Cannes fremfor å forsøke å ta tilbake tittelen. Vi har konsultert autoriteter i helsevesenet, som mer enn insinuerer at lidelsen han påberoper seg er oppkonstruert, hvilket innebærer at årets fravær ikke kan regnes som gyldig. Turneringsledelsen forbeholder seg derfor retten til potensielt å kreve at Neslow må spille i svømmeføtter og speedo ved neste års arrangement.
 • Morten Backspin «Missed Cut» Bensen lot seg inspirere av Erik Arlinds forberedelser i fjor, og har derfor kun spilt to runder golf i år. På en dårlig telefonlinje fra utlandet sier MC Bensen at «…jeg følger jo alltid med på hva legendene gjør, det er derfor jeg velger dette opplegget i år. Jeg tror vi nesten kan regne med at det er jeg som kommer til å løfte Bøtta igjen den 19.»
  Vi har trua Morten!
 • Representanter fra 10 golfklubber stiller til start i årets turnering.
 • Gisle Gisholt spilte treningsrunde her om dagen, og gjorde kunststykket å slå driven oppi bagen til en medspiller på hull åtte på TPC Tjøme GK! Han spilte naturligvis fra gul tee, og her er en lenke til hvor bagen sto. Er du like treffsikker rundt greenen Gisle kan du bli en hard nøtt å knekke i september…
 • Snitthandicapet til årets deltagere er 16,4.
 • Geir Ellevilla Jørgensen har introdusert seg selv som mentaltrener i tillegg til å være pro på Tjøme GK, og starter sidekarrieren med et intensivkurs i å uttale uttrykket «Pytt Pytt». Filosofien skal visstnok være basert på egne erfaringer, og setter, i følge Jørgensen, golferen i en sinnstilstand som kan sammenlignes med «å leke med delfiner i måneskinnet». Han oppfordrer alle til å forsøke å ta uttrykket i bruk umiddelbart, gjerne som en erstatning for skjellsord av grovere karakter. -Men påpeker at effekten nok blir størst hvis man først har lært seg hans gutturale øvelser.
 • A Pro p(r)os pro(!): Robert (L) Moen ble observert på Vestfold GK gjennom flere kvelder tidligere i sommer. Ikke overraskende i seg selv, men det var litt påfallende at han bar rundt på en pappfigur som forestilte ham selv i full størrelse. Vi mistenker at også han forbereder seg til høstens store batalje.
 • Erol Haagenrud satser på «lovlig doping», ved å spille så mye golf at kroppen ikke lenger henger sammen. På den måten er det helt greit å fylle kroppen med ymse kjemikalier, og dette skal dermed gjøre ham både sterkere og mer fleksibel enn det han egentlig er. Jadda…
 • Casper Bjurhult Kennedy blir vår yngste deltager noensinne, og kan fort bli «mannen» å slå for å ta hjem Bøtta. Han har imidlertid blitt gitt beskjed om at hvis han ikke viser respekt for de eldre, så får han ikke lov å klare cut’en. Det er mulig dette er nok til å holde ham unna pallen.
 • Tim «All In» Terkelsen planlegger å kun spille med driver og putter. Etter sigende ser han ingen grunn til å dra på resten av køllene…
 • Børge Løberg er blitt gnien, og får nå kun Hole in One på andreballen. Dette så han slipper å spandere på medspillerne. Skjerpings Børge!

Lykke til alle sammen!