• Per Tincman har gjort en henvendelse til turneringskomitéen, hvor han før årets utgave gjerne ville minne oss på at han allerede har bærplukker (han vant den som kjent i fjor). Vi lar oss imidlertid ikke påvirke, og generaldirektør Arlind poengterte dessuten at bærplukking er en familieaktivitet, så det skader aldri å ha flere plukkere i samlingen.
  • Rykter har nådd oss med budskap om at både Tore Herholdt og Gisle Gisholt skal ha på hjelm under banketten. Forstå det den som kan…
  • Nils Bjurhult er ekstremt i dytten for tiden. Siden 1. august har han skrevet seg ned fra 20,5 til 15,4. Watch out!
  • Skuffelsen var nærmest fysisk for godværsgolferen Pål Andresen etter at han ikke fant fantomrunden sin på Drøbak GK omtalt i media i det hele tatt, hverken nasjonalt eller internasjonalt. Runden ga ham 46 poeng (kan det ha vært en 75-runde?) og gjør naturligvis at han mister mange slag før E. A. Arlind Invitational. Dette minner om taktikken Ingmar Ellefsen valgte i fjor, noe vi alle husker brakte ham nærme enden av resultatlisten. Dessverre var det ikke den øvre enden. Er du sikker på at dette var lurt Pål? Det er ikke sikkert det er like vindstille på TPC Tjøme G&CC i midten av september!
  • Arnfinn Høimyr er en «dark horse» i år! Han spiller for tiden på hcp (med bl. annet en 4. plass på siste herredag på Kongsberg GK), og spill på eget hcp gir ofte meget gode resultater!
  • Når vi er inne på hester: Johnny Jørgensen, vår trofaste traver, spiller med sin 3. driver for sesongen. Forbruket av drivere er dermed økt med 50 % siden i forrige sesong. Spørsmålet er bare om disse hyppige køllebruddenebyttene gjør spillet hans bedre?
  • Wild Bill Hickok Lund Eilertsen følger opp de to foregående punkter, og ropte fra sadelen da vi passerte ham på et jorde i Bærum at han hadde problemer med å holde balansen i gjennomsvingen i vått gress, og derfor kommer til å forsøke å spille med sporer på skoene i år. Hiihjadddaaaa….
  • Paal Grading melder at skulderen er bra, og regner med å holde både første 18 samt klare cut’en i år. Vi slår floke for deg Paal!
  • Audun Moen tar tydeligvis lett på golfen for tiden (så sant det ikke er noe annet han tar…): Han snakker nemlig til hullet før hver putt: «Jeg bare Vippser den til deg jeg!» Vi frykter at dette kan koste deg dyrt Audun! (Er du usikker på hvem Audun er? Det er han som ønsket seg en dachs, men kjøpte seg laaang sparkesykkel i stedet. Du ser han gjerne (hele veien) mellom Spar og bensinstasjonen…)

Just sayin’!