I dagens smånytt må vi aller først adressere tilbakemeldinger som har kommet (fra herrer(!)) vedrørende harde kår for våre nye landsmenn (i dagligtale kjent som kvinner). Bakgrunnen er at de i I E.A.A.I. ikke bare  spille fra gult utslag, men også lese av slopetabellen for herrer for å finne mottatte slag.

E. A. Arlind Invitational er en herreturnering. I herreturneringer er det normalt bare herrer med. Grunnet intens lobbyvirksomhet fra Børge Løbergs bankettpartner Mari Helmer  i 2011 ble det imidlertid åpnet for at damer kunne delta fra og med 2012. -Som herrer naturligvis. Siden vi er en herreturnering. (Lés: Inviterte damer er velkomne, og det er hyggelig og morsomt at de er med, men de får levere golf som menn. Vi er jo tross alt en herreturnering.)

Skulle det etter denne forklaringen fremdeles finnes herrer der ute som synes våre nye landsmenn behandles for hardt kan vi anbefale de å heller melde seg på Vestfold Ladies. Rapportér gjerne tilbake til turneringsledelsen i E.A.A.I. om hvordan det gikk.

Så over til siste nytt om spillerne våre:

  • Morten Hefte er jo en mann som er opptatt av detaljer. Derfor fører han statistikk for det meste av det han gjør på golfbanen, hvilket inkluderer nedslagsmerker på greenen. Av den grunn har han bedt oss varsle de han skal spille med på The Invitational om at hans nedslagsmerker ikke under noen omstendighet skal repareres av andre enn Hefte selv! Dere er herved advart…
  • Med tanke på at det er 10 år siden Magnus Murel Sivertsen sist deltok i en golfturnering var treningsøkten han hadde på drivingrangen her om dagen intet mindre enn imponerende. Snakker vi om et comeback av Tiger Woodske proporsjoner?
  • Også Gisle Gisholt rapporteres å ha funnet formen. Snittscoren er faktisk lavere (i antall slag) fra gult enn fra rødt. Vil det holde en uke til?
  • Tore Herholdt, Vestfold GK’s store sønn, fikk nylig avslag fra generaldirektøren på sin forespørsel om å bli omtalt som Tore Chippingdale Herholdt. Dette til info.

Overraskende nok er det faktisk ikke mer å melde om våre deltageres gjøren og laden denne gang.

Åtte dager igjen!