• Isak Foyn Wahlqvist har bedt om å få 8 minutters taletid under banketten, hvor han gjerne vil redegjøre for hvordan man best justerer hcp. Innvilgelse skal vurderes i neste styremøte.
 • Når hans navn er oppe: Kåre Wahlqvist ble i år slått av sin sønn Isak F. Wahlqvist i klubbmesterskapet. Ettersom tittelen Familiens beste i golf henger høyt hos de er det Isaks golfsko resten av den golfgale familien skal pusse neste sesong. Intet tre vokser inn i himmelen Kåre!
 • Familier ja. Mon tro om det er deltagere i år som tror at The Invitational er et familielagspill? Blant deltagerne finner vi iallefall brødrene Isak, Oscar og Tobias Wahlqvist, brødrene Ole Jakob, Nikolai og Fredrik Naug Skjønhaug, samt brødrene Magnus, Martin og Kyrre Murel Sivertsen.
 • Evald Rygh har i et notat han har sendt oss opplyst om at han ønsker at diskusjonen vedrørende premier til herr Rygh skal legges død. Dette da han har kjøpt seg egen premie (visstnok en tralle), og ikke ønsker mer oppmerksomhet rundt temaet. I samme notat informerer han dog subtilt om at han ikke har nattbriller…
 • Når vi er inne på Nye Landsmenn: Anton M. Wold spilte til eget par her om dagen, og kan fort bli å regne med den 17.!
 • Pål Andresen, vi benytter dette foraet til å akseptere din forespørsel om å spille i Manchester United-trøye. Og som i fjor: Ja, det er helt greit at du tar deg en øl under runden! Og, som i fjor: Nei, du får ikke spille med ølbriller. Det kan virke sjenerende på dine motspillere, uavhengig av om de er Nye Landsmenn eller ikke.
 • Vår lokale helt, Dag Østby, spurte i det han trodde var et fortrolig øyeblikk om det var greit at han tok med buksevann til eget bruk. Ettersom det ikke står spesifikt i golfreglene at dette er tillatt er anmodningen herved offisielt avvist. Beklager Dag!
 • Bjørn Hansen (som nylig vant Longest Drive-KM for herrer klasse 66+) meldes å være svært spent før sin første Invitational.
 • Morten Backspin Bensen tilhører de som likestiller golf og sykling, og spiller naturligvis gnistrende godt for tiden. Dette til tross for at han knapt har tatt i en golfkølle siden september 2015. Han sliter imidlertid litt med et vondt kne, og vurderer derfor å kun spille de siste ni hullene (etter cut’en) på EAAI.
 • Martin Endresen måtte gå i terapi i lang tid etter at han så filmen Bend it like Beckham, men har nå endelig fått rettet ut slicen. Konsekvensen ble at han spilte sin beste bruttorunde noensinne under siste helgs klubbmesterskap. La oss håpe formen holder noen dager til!
 • Generaldirektør Erik Alexander Arlind vil i løpet av høsten sette opp et online-kurs hvor han lærer bort nye og spennende uttrykk man kan benytte når man spiller golf. Etter dette kurset vil du kunne proklamere utsagn som «Walking with putter, life is like butter«, «When breezy, swing easy» og «Det kunne vært verre. Det kunne snødd«. Bonusdelen i kurset omhandler hvordan primalskrik i prøvesvingen kan erstatte oppvarming og vanlig trening. Kurset anbefales på det sterkeste! (Gjesteforeleser: Børge Løberg. Han skal med eksempler fra det virkelige liv illustrere uttrykket F.I.M.A..)
 • Roar Heggelund er etter hvert blitt ganske kresen når  det gjelder golf. Den rasjonelle Vasslendingen fant det derfor helt naturlig å kjøre drøye 15 mil til svenskegrensen for å få tak i akkurat de peggene. Vi formoder at han 1) ikke kjenner mulighetene man har på det såkalte Internett og 2) ikke kommer til å lese dette.
 • Avslutningsvis kan undertegnede, Erol Haagenrud, rapportere om sterkt stigende form i det siste. Dette gjenspeiles også på handicappet, som har blitt oppjustert de siste 18(!) rundene. Og er eksemplifisert i illustrasjonsbildet på toppen her, hvor han demonstrerer hvordan man konverterer en god eaglemulighet til par.