Først og fremst: Takk til dere alle! Vi er nå offisielt, også målt i antall deltagere, den største turneringen i løpet av sesongen på TPC Tjøme G&CC. Fantastisk!

Så over til siste nytt om spillerne:

 • Vidar Eriksen ble observert i Lillehammer, hvor han, ikledd antikke golfnikkers, sto i Storgata og delte ut visittkort. Selv ikke vi klarer å se hvordan denne underlige formen for lobbyvirksomhet skal tolkes som forberedelser til E. A. Arlind Invitational, og vi tviler på at det bringer ham høyere opp på resultatlisten.
 • Meltdown-kongen, Steffen Aasheim, vil ikke være å se under årets turnering, da han har valgt å heller spille landsfinalen i Nordea Pairs samme dag. Hvordan han har klart å konkludere med at denne prioriteringen var god er uvisst, men ryktene skal ha det til at han har vært utsatt for elektrosjokk under arbeid på vårparten. Mye tyder på at dette er riktig, da han åpenbart har (hatt) en kortslutning. Det vil av denne grunn være én ekstra missed cut-genever tilgjengelig i år.
 • På en golftur til Sverige nylig tapte laget Jon Stensvold/Henning Christiansen hele 67 %(!) av alle turneringene de spilte.
 • Når vi er inne på Sverige: Også Ingmar Ellefsen har vært der, og han kunne lystig informere om at takket være hans birdie, par, par-åpning, så vant han fantastiske to av tre turneringer han stilte opp i! Vi gratulerer naturligvis, men stusser over at Ingmar nok en gang ser ut til å bomme på formtoppen.
 • Med sine 18,4 i hcp har Erik A. Arlind nå offisielt forlatt bogey-spiller-statusen. Dette føyer seg inn i rekken av hendelser som indikerer at vi ikke blir yngre. Det er nemlig ikke mer enn et par dager siden vi overhørte ham da han spurte proen om det gikk an å få grafikkskaft også på puttere.
 • Thomas Sundseth Kristiansen er fast bestemt på å vinne, men har ennå ikke bestemt seg for om det skal bli årets «Bøtta» eller neste års «Øsekar» (fullest på banketten året før). Hva med en kombinasjon herr Kristiansen?
 • Føljetongen med Per Tincman ser ut til å være endeløs. Nå har han kommet med forslag om at årets Bærplukker skal byttes ut med en bærrenser! Vi sier som Elverum-mafiaens Capi dei capi, Børge Løberg: Zip it!
 • Morty Mcilwold har funnet formen igjen! Under en treningsrunde her om dagen spilte han som om han skulle vært født med golfkølle i hendene. Han drivet som Bubba, puttet som Inbee Park og oppførte seg som Mickelson rundt greenene. Vi blir ikke forbauset om han klarer å ta «Bøtta» i år, men har for sikkerhets skyld bedt ham ta med en av sine «Årets Runner-up»-premier for ny inngravering…
 • Førstereisgutt Emil Blom Onshuus kunngjorde stolt at han hadde holdt seg unna alt som het birdies i hele sommer. De sparer han nemlig til The Invitational. Lykke til sier vi…
 • Evald Rygh (Er du oppe så tidlig at du ser både en golfer med hodelykt og avisbudet til Aftenposten samtidig så har du sett Evald. Han går ikke med avisen…) har truet med å ta med egen premie på banketten hvis han ikke vinner noe i år. Tør vi foreslå en bok om døgnrytmer?
 • Avslutningsvis deler vi dette (i folkeopplysningens navn). Følgende dialog har funnet sted mellom Kjetil A. Røed og turneringsledelsen:
  Kjetil A. Røed skriver:

  Mine gode herrer,

  Beklageligvis så må Adam Scott melde avbud på årets Master da hans kone har termin for Scott Jr ca 20 september og far må være parat for formel 1 kjøring til fødestua!

  Lykke til med årets høydepunkt og jeg ser frem til og delta i 2017!

  Mvh Adam

  Turneringsledelsens respons:

  Vi takker for presis tilbakemelding, og har etter ekstraordinært styremøte besluttet å akseptere avbudets årsak.

  Vi ønsker dem til lykke den ca 20. september, og minner samtidig om at fødsler kan planlegges i samarbeid med helsevesenet, dette hvis dine ønsker om reproduksjon også i fremtiden vil sammenfalle med The Invitational. Alternativt kan selve reproduksjonen gjennomføres som et slags etterspill av turneringen. Da vil termin være i midten av juni en gang.

  Med vennlig hilsen Turneringsledelsen
  E. A. Arlind Invitational