• Fjorårsvinneren Ole Jonny Nordeng og førstereisgutt Geir Rognis Rognerud testet begge formen i helgen, da de spilte KM senior på Elverum GK. Geir Rognis spilte 79 og 82 (161) og vant KM foran OJ Nordeng som hadde 83 og 81 (164). Begge trenger åpenbart å spisse formen før The Invitational. OJ legger seg nå derfor i hardtrening i håp om å gjøre om hooken til en slice, mens Rognis reiser ut på Nordsjøen for å hente opp olje slik at han får smurt maskineriet.
  • Geir «Pytt pytt» Jørgensen vant nylig en turnering på Tjøme på 73 slag, og melder seg dermed på i favorittsjiktet.
  • Erol Haagenrud (teknisk direktør) påstår at i år vil den elektroniske livescoreføringen gå smertefritt for seg. Han har nemlig besluttet å bruke Golfbox, trolig som den første private turneringen noensinne. Skulle det allikevel by på problemer henviser han til Geir PP Jørgensen over her, og oppfordrer (de som lar seg affisere) til å ta i bruk hans «pytt pytt»-filosofi.
  • Kyrre Murel Sivertsen vil gjerne benytte anledningen her til å høre om noen har en solseng, alternativt en mobil hengekøye å låne bort. Bill. mrk. scenesøvn.
  • Erik A. Arlind er henrykt over egen golf for tiden. Han fortalte i siste styremøte for E. A. Arlind Invitational 2016 om hvordan han glatt kunne gått første runde på under 72 slag, men redegjorde deretter for hvorfor han ville fått dårlig samvittighet for å vinne «sin egen bøtte». Han planlegger derfor å bare såvidt klare cut’en. Takk for omtanken Erik, du er en god vert!
  • Per Tincman er en ivrig bidragsyter til denne spalten, og nå har han nok en gang vært i kontakt med oss, denne gang for å opplyse om at bærplukkere i metall er bedre å bruke enn de i plast.
  • Apropos bærplukker: Jesper Sørlie  (sønn av den oppadstigende golfstjernen Tore Sørlie) har egentlig lagt køllene på hylla, og hadde derfor ikke tenkt å være med på The Invitational i år. Pipen fikk imidlertid en annen lyd da han hørte om den flotte bærplukker-premien. Ettersom det er litt naturtomt på eiendommen til Sørlie kan det derfor tenkes at Jesper sesongdebuterer den 17. september. Vi håper det stemmer, og ønsker deg eventuelt lykke til! Regn dog ikke med at Per Tincman gir deg plukkeren uten kamp…
  • En som virkelig er i knallform for tiden er for øvrig Morten Hefte. Nå skal han straks spille finale i Match-konkurransen som har gått på Tjøme G&CC denne sommeren. Imponerende! Motstanderen er for øvrig fjorårsdeltageren Casper Bjurhult Kennedy (vår eneste amatør (som ikke er med i år, da han måtte spille en eller annen Donald Duck-turnering han mente var viktigere…)).
  • Siden vi er inne på de som ikke kommer i år: Vi minner om at påmeldingsfristen er den 20. august, og at vi setter pris på tilbakemelding også fra de som ikke skal delta. Dette så vi i det minste er sikre på at invitasjonen har nådd frem.
  • Illustrasjonsbildet viser deler av styret i EAAI ute på baneinspeksjon her for litt siden. Det er tatt av allværsgolferen Gisle Gisholt, og viser Morten Backspin Bensen og Erik A. Arlind diskutere klippehøyde på teestedene.