Årets høydepunkt nærmer seg med stormskritt, og hva er da mer naturlig enn å begynne å dele smått og stort fra deltagernes liv og levnad?

  • Nok en gang har Per Tincman forsøkt å overtale turneringsledelsen til å unngå å dele ut bærplukker til den som er årets bærplukker. Vi lar oss ikke påvirke, og tillater oss å minne Herr Tincman om at bærplukking er en familieaktivitet.
  • Førstereisgutt Gunnar Kullmann har måttet melde forfall grunnet en annen turnering (mot R&A, et eller annet sted i Skottland). Vi tolererer dette denne gang, men gjør oppmerksom på at på generelt grunnlag, så er denne typen forfall ikke å akseptere. (Kullmann har bedt R&A om å endre turneringsprogrammet i fremtiden, hvilket gjør det hele til en litt mindre pinlig affære for hans del.)
  • Fjorårets vinner, Ole Jonny Nordeng, viste i en selskapelig sammenheng for litt siden frem sine nye høyteknologiske øreplugger. Disse hadde han innstilt slik at de filtrerte bort snakk som inneholdt ordene cut og elektronisk. Offisielt forklarte Nordeng denne underlige handlingen med at han ville få en bedre baksving på denne måten, noe vi stiller oss tvilende til.
  • «Jippi» var kraftuttrykket Børge «Zipit!» Løberg uttrykte da han hørte at årets verktøy for å føre elektronisk score skulle være Golfbox. Han har jo som kjent gjennom snart 12 måneder gnagd på at det var det elektroniske scoringsverktøyet som var årsaken til at han ikke klarte cuten i fjor, og vi hadde funnet det deilig om Golfbox bidrar til at siste ord er sagt. (Også vi har lov til å drømme!)
  • Erik A. Arlind kan bli skummel i år! Vi vet jo alle at hans taktikk har vært å ikke spille for mye golf («…ni hull gjennom sesongen før Invitational gjør meg akkurat god nok…»), men i år er han blitt observert spillende på banen opptil flere runder! Dessuten har vi fått informasjon fra sikre kilder om at han, utrolig nok, har tatt protimer!
  • Krig og Fred, Carl Grimbergs «Menneskenes liv og historie», Ringenes Herre og alle bøkene om Clay Allison er bare noe av litteraturen Paal Grading har lest seg gjennom siden i fjor. (Grading vant jo som kjent et kolossalt kubbelys for «Årets Meltdown» i 2015. Dette satte han på nattbordet og tente da han kom hjem. Det brenner visst fortsatt.) Grading sier i en kommentar at han er fornøyd men trett, og oppfordrer samtidig alle til å sende ham legeromaner fra 70-tallet.
  • Thomas Sundseth Kristiansen har sendt en forespørsel om å snu banen til årets turnering. Vi valgte i siste styremøte å avvise forslaget, da vi mener det gavner flertallet at Kristiansen begynner å slå rett, heller enn at vi skal spille banen på tvers.
  • Dette lekre birdiedrammeglasset venter på å bli gjenforent med sin rettmessige eier. Vi blir ikke forbauset om vedkommende, bedre kjent som Pål Andresen, også gleder seg til gjensynet. (Forutsatt at glasset er desinfisert, pasteurisert og overlevert vakuumpakket…)DSC_0008