Vi har fått en henvendelse fra Herr Børge Løberg vedrørende e-posten sendt ut med trukket startliste. Vi finner det naturlig å referere dialogen her, da dette henspiller direkte på turneringsledelsens (Arlind, Jenssen og Haagenrud) ønske om å unngå sakte spill:

Børge Løberg skrev:

Hei.
Jeg leser mailen opp og ned, hitover og ditover, men jeg finner ikke noe starttid for shotgun.
Mulig at jeg er litt kravstor, men kunne jeg få vite når jeg skal slå ut på hull 10?

mvh
Børge Løberg

Turneringsledelsen svarte:

Hei herr Børge Løberg,

Vi takker for denne usedvanlig direkte henvendelsen, og beklager at vi ikke har klart å tydeliggjøre for dem at all denne typen av informasjon finnes under https://earlind.no/praktisk-informasjon/.

Når det er sagt så tar vi til etterretning at de fleste av oss kanskje er mer bevandret på golfbanen enn på Internett, så vi har derfor lagt til informasjonen i startlisten også. De, herr Løberg, starter for øvrig kl. 08:40.

Mvh Turneringsledelsen
ved Erol Haagenrud

Børge Løberg svarte:

Hei igjen Herr Haagenrud.

Takk for denne presiseringen.

Jeg visste jo at første ball på hull 1 skulle slå ut kl. 8.30, men da jeg så hvem som skulle gå i den ballen, ble jeg veldig i tvil om det var nødvendig å møte opp på tee 10 før rundt kl 9.00.
Jeg har jo spilt med både Herr Arlind og Herr Jenssen tidligere, og husker å (som regel (red.anm.)) ha måttet lete i fem minutter per ball (+ minst 2 provisoriske baller hver), så jeg vil hevde at mitt spørsmål var meget relevant.

Hvis det nå viser seg at de har et eller annet «tracking system» på ballene sine, så kan man vel kanskje forvente å kunne slå ut fra hull 10, sånn rundt kl 8.40, vil jeg tro.

Til slutt vil jeg komme med en anmodning om at de tilskriver meg med stor H i Herr, fra nå av.

mvh
Herr Børge Løberg

Vi oppfordrer derfor alle til å ikke somle på lørdag, samt, naturligvis, bukke lett og regelmessig hver gang vi er i passiar med Herr Børge Løberg.

God golf! 🙂