Vi hadde, som de observante lesere kanskje har fått med seg, en elektronisk dialog med herr Børge Løberg tidligere denne uken. Til denne, og diverse annet har vi nå mottatt en replikk fra herr Evald Rygh, som vel må kunne regnes som noe av en ekspert på området. Vi siterer Rygh:

Jeg vet ikke hvilken skole Børge har gått på, men følgende setning inneholder så vidt jeg vet 2 feil:
­
Til slutt vil jeg komme med en anmodning om at de tilskriver meg med stor H i Herr, fra nå av.
Brukes «De» i høflig tiltale skal det være stor D. Og midt inne i en setning skal vel ikke «herr» skrives med stor H? Så selv om han anmodet turneringsledelsen om å etterkomme hans henstilling er det ikke sikkert det var så lurt å gjøre det….Selv ikke statsministeren (uavhengig av kjønn) tituleres med stor S hvis tittelen etterfølges av navnet. Noen skriver imidlertid «Statsministeren» med stor forbokstav hvis det brukes i bestemt form og uten etterfølgende navn.

Anbefalingen om å pusse golfskoene og/eller sette dem inn med fett for å være best mulig rustet KAN være en risikosport. Jeg gjør det hver gang jeg har brukt mine – og dere ser jo hva det fører til: bombefast handicap på 36.

Ettersom det står i statuttene at banen skal være åpen for prøvespilling dagen før turneringen kan jeg gjerne bistå med øsekar (det er beholdt selv om jeg ikke har båt). Det står nemlig i golfbox at banen er stengt. Har også redningsvester i ulike størrelser.

Hilsen Evald

Er siste ord sagt i denne saken? Vi venter i spenning!

Utover dette har vi også mottatt et spørsmål fra en av våre deltagere; herr Karsten Wilhelmsen:

Hei Erik.
Hva skjedde med Tee 3?
Karsten

Hei Karsten (og alle dere andre som måtte være bekymret), vi kan opplyse om ingenting har skjedd med Tee 3.

 

Med beste hilsen
Turneringsledelsen