De fleste av oss spisser jo formen inn mot denne «majorenes major», som E. A. Arlind Invitational ofte kalles, men noen gjør det tydeligvis bedre enn andre.

McIlwold (kjent som Morten Wold blant venner) spilte en oppvisningsrunde på TPC Tjøme G&CC i går, og vartet opp med storspill av ypperste klasse. Tilskuerne fikk virkelig valuta for inngangspengene!
Av slag verdt å nevne er f.eks innspillet på hull 7, fra ca 150 meter, som det aldri var tvil om at kom til å treffe stangen. -En nydelig tap-in birdie! For ikke å snakke om to chip-ins, flere lipouts for birdie og bøtter med fairwaytreff.
En front på 39 slag sier vel det meste.

Morty er i åpenbart i praktslag for tiden, og er definitivt i favorittsjiktet foran lørdagens turnering.

Når det gjelder andre mentionables kan det jo nevnes at selveste Erik Arlind i år har valgt å hvile seg i form, en strategi han har hatt stor suksess med ved tidligere anledninger.

Morten Backspin Bensen derimot har mest fokus på det mentale, og forbereder seg ved å se for seg en stor tilskuermasse ved hvert golfslag på sine treningsrunder. Dette kan også observeres med det blotte øyet, da han til stadighet tar av seg capsen og bukker takknemlig mot det virtuelle publikumet.

Regjerende mester Thomas Kristiansen er selvsagt i form, noe han beviser ved å lede prestisjetunge Order of Merit på TPC Tjøme denne høstsesongen.

Robert Moen har tildels valgt samme strategi som Arlind. Noen turneringer har det i midlertid blitt, og han vant selvfølgelig den siste han stilte opp i, for bare en drøy uke siden.

Undertegnede vil også gjerne nevne en outsider, nemlig Per Grette. Med sitt maskinelle spill som stort sett er på hcp kan han fort blande seg i teten.

Med rekordmange 38 39 deltagere i et utrolig sterkt felt skal riktignok de ovenfor nevnte måtte kjempe for seieren, men bli ikke forbauset hvis det er en av dem som ikler seg jakken på banketten!