(Illustrasjonsbildet viser innspillene til Gisle Gisholt og Johnny Jørgensen på treningsrunden på hull 18 i dag…)

Etter at det ble blunket med lysene for påmelding til årets femte major, The E. A. Arlind Invitational 2015, før helgen, så har nå lysene blunket ferdig og lysene er skrudd av!
Dette betyr at årets startfelt er ferdig påmeldt og at trekningen vil finne sted i løpet av inneværende uke. Trekningen og startlisten vil legges ut så snart trekningen er foretatt og deretter er startlisten offisiell.

Vi minner om at banen vil være åpen for prøvespill på fredag 18. september og at driving-rangen vil være åpen fra tidlig morgen på lørdag 19. september.

Vi tror bestemt at det vil være muligheter for kjøp av kaffe, mineralvann og noe å bite i fra ca. kl. 07.30 på turneringsdagen.

Vi ber om at alle møter opp i god tid, for å motta scorekort, etc. i proshopen.

Kl. 08.08 vil det være praktiske opplysninger for spillerne, hvor også elektronisk scorekortføringsansvarlige vil få sine siste instrukser!

I tillegg, kan vi allerede nå fastslå at et av de viktigste bidragene vi alle kan gi til at flyten på banen skal foregå så smertefritt som mulig, er at vi plukker opp ballen når vi forstår at å score poeng på hullet er praktisk umulig!

Vi gleder oss til at vi møtes relativt tidlig på lørdag 19. september!

Med ønsker om mange birdies & eagles!

earlind-logo