Han ser ut som svigermors drøm, denne fromme og ydmyke Vidar Hoksrød fra Hvasser. Med medlemsnummer 1 i Tjøme G&CC skulle man tro han har spilt golf i en mannsalder, men så er ikke tilfelle. Faktisk er det først de siste årene han har begynt å svinge golfkøllene på alvor (han foretrekker til vanlig å henge i baren på Kiel-fergen).

Hvorfor så dette innlegget om akkurat ham?
Vel, de av dere som er i hyppig kontakt med bookmakere kan anse dette som et innsidetips. Dere andre må bare ta dette for hva det er: Et varsko om nok en luring som brått kan være i stand til å få navnet sitt på Bøtta.

Morten BB og undertegnede gikk 10(!) hull med ham her om dagen, og da spilte han brutto 43 på disse hullene. Som om ikke det er sterkt nok spilte han 38 (slag) på første ni dagen før klubbmesterskapet!

Nå er det jo flere av oss som har levert og leverer som dette, men det er ikke sikkert vi alle gjorde det da vi hadde over 20 i hcp! I skrivende stund har Hoksrød 21,2…

Selv sier han at årsaken til det gode spillet er tredelt. For det første har han med hjelp fra Geir Pytt Pytt Jørgensen fullstendig lagt om svingen. Dernest hevder han at han stort sett ikke har gjort annet enn å trene de siste ukene. Og sist, men ikke minst, han spiller med en putter bare en mor kan elske. Og denne putteren er han nærmest i symbiose med.

Herved er dere advart folkens!

(Fotograf: Gisle Gisholt)